Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru cei care iubesc ciocolata.
Nucile se prajesc si taie in bucati. Se topeste untul la foc mic, si se amesteca cu nucile. Pe urma se toarna compozitia intr-o tava rotunda de prajituri, cu pereti detasabili, de 22 cm in diametru, si se inchide bine, puneti tava pe o farfurie si pe urma in frigider, pentru ca daca tava nu se inchide perfect, s-ar putea sa curga putin unt. Se lasa la rece pana cand terminati crema.
1. Se topeste toata ciocolata intr-o oala cu putina apa, la foc mic {amestecand tot timpul pentru a nu se arde}. Amestecati cu mixerul, intr-un vas, untul {care are temperatura camerei} cu zaharul tos, pana cand devine compozitia pufoasa. Se adauga ouale si se bat in continuare cam 2 minute.
2. Se amesteca comp.1 cu ciocolata topita inca 2 minute, se pune si gelatina {eu nu am folosit-o, daca vreti sa fiti sigur ca va sta tortul atunci adaugati si gelatina} .
Se toarna compozitia in tava peste nucile si untul care s-au intarit, si se pune inapoi cel putin 3 ore. Daca nu e destul de intarita pe deasupra dupa cele 3 ore, atunci mai lasati la rece. La sfarsit se orneaza cu mure.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult