Tort cu ricotta

de ANNA_46 in Torturi, 29 Noi 2012 | 3848 vizualizari

COMENTARII (46)

- Andreea - 1

29.11.2012, 15:12

foarte frumos ti-a iesit

Satisfyyourcravings 1

29.11.2012, 15:17

Îmi place foarte mult!

Criss 1

29.11.2012, 15:40

Superb!

ANNA_46 1

29.11.2012, 16:43

Caroline , Satisfyyourcravings , Criss , va multumesc mult

gaby_duceag 1

29.11.2012, 16:47

ce finutz si delicat e!!!

Lau 1

29.11.2012, 16:58

fain arata

ANNA_46 1

29.11.2012, 17:06

Multumesc frumos Gaby_d

ANNA_46 1

29.11.2012, 17:08

Daniela multumesc mult

laura_n 1

29.11.2012, 18:01

o frumusete si la exterior si la interior!

iry-gabriela 1

29.11.2012, 19:29

ce frumusete

MotanLaOale 1

29.11.2012, 20:22

Sim0na 1

29.11.2012, 20:33

Arata super!!!

ANNA_46 1

29.11.2012, 22:42

Multumesc frumos Laura

ANNA_46 1

29.11.2012, 22:45

Iri_love iti multumesc, Motan , SimOna , va multumesc mult

Cris2711 1

30.11.2012, 01:02

buna idee,Anna

ANNA_46 1

30.11.2012, 01:16

Multumesc frumos Cris

Corinuta 1

30.11.2012, 10:47

frumos si sanatos!

ANNA_46 1

30.11.2012, 11:03

Multumesc Corina

Doralinda 1

10.12.2012, 00:40

Nu stiu cum o fi gustul, sigur bun, dar prezentarea e nemaipomenita!!! Lumina si pozitia, e ca si cum ai fi fotograf profesional! Bravo, felicitari! PERFECT!

ANNA_46 1

10.12.2012, 16:31

Iti multumesc frumos Doralinda, gustul e foarte bun ( cui ii place prajitura cu branzica) iar aroma de lamaie se simte puternic, eu zic ca merita incercat, ma bucur ca iti plac pozele, pana la profesionale mai am eu , dar ma sraduiesc, noroc cu tehnologia te pup cu drag

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei