Tort cu sampanie si bezea

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 11 Ian 2011 | 9492 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

11.01.2011, 22:31

cum sa o lasi pana adoua zi la rece ?arata grozav si nu rezisti !

Pasiune pentru bucatarie 1

11.01.2011, 22:33

multumesc teo,sincer nu vroiam sa mai fac poze pentru ca acesta a fost tortul de revelion,dar eu nu am stat accasa si nu am apucat sa fac poze la tot tortul si am fost putin suparata,dar am zis ca e pacat sa nu pun reteta asta pentru ca a fost foarte bun

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:38

ce bun pacat ca a trecut revelionul si nu mai e tort dar o sa-l probez eu ca prea mi-ai facut pofta

diaconta 1

11.01.2011, 22:38

va sa zica ai terminat temele nu puteam eu sa ma culc fara sa poftesc la tortul asta?

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:39

jolygina 1

11.01.2011, 22:42

o bunatate

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:44

Vai Bitza...bestial arata...ploua in gura

LUK 1

11.01.2011, 22:45

delicios

La Ancuta 1

11.01.2011, 23:20

yammy

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:39

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:13

arata super

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:38

bun bun

Rocsi 1

12.01.2011, 10:45

delicioasa

lilik 1

12.01.2011, 11:04

arata super

lia maria 1

12.01.2011, 13:15

Waw ! bitza draga mea ce bunaciune

corina241 1

12.01.2011, 19:36

super!!!!

meosiris 1

12.01.2011, 23:28

Foarte fain se vad straturile prajiturii! Bravo!

MIUTA 1

12.01.2011, 23:36

Wauuu ce bine arata

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 21:46

foarte frumos ar merge o felie acum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si crema de trufe