Tort cu zmeură,ciocolată şi şampanie

de diaconta in Torturi, 22 Feb 2015 | 7547 vizualizari

COMENTARII (74)

Constelatialeu 1

22.02.2015, 20:23

Iar......???? deci ai mai multa zmeura decat mine..

diaconta 1

22.02.2015, 20:30

Cleme,este la magazin zmeura )))

diaconta 1

22.02.2015, 20:31

Tarasmariana
Ildi
Multumesc

Rocsi 1

22.02.2015, 21:05

Arta a iesit, iar sectiunea este de vis. Felicitari!

Constelatialeu 1

22.02.2015, 21:09

Merci,acolo e cu gologani si eu nu umblu cu din astia ca imi e frica de traznet...

Corinuta 1

22.02.2015, 21:22

Ioai tu Die tu! Jos palaria!

diaconta 1

22.02.2015, 21:41

Cleme )))))) apoi io n-am alternativa,ca si la congelator am avut tot de cumparat,doar de doua borcanele de dulceata a fost din capatat

Aurelia 07_07 1

22.02.2015, 21:41

Minunat ! No si ui asa , bantuie omu prin bucataria ta ,pe la bunatati!

diaconta 1

22.02.2015, 21:41

Rocsi,multumesc frumos

diaconta 1

22.02.2015, 21:42

Corinuto,multam fain

diaconta 1

22.02.2015, 21:42

Aurelia ) si de-ai sti ce bucatarie micuta am )))

Aurelia 07_07 1

22.02.2015, 21:46

Dar stii sa o folosesti super !

dantes 1

23.02.2015, 07:25

Superb!

diaconta 1

23.02.2015, 09:29

dantes,multumesc

diaconta 1

23.02.2015, 11:36

Potoleste-te Nicalu!!!!!!
Noi aici gatim nu ne cautam de lucru

_Alina_ 1

23.02.2015, 12:04

Superb! Stii ca-mi place tot ce ai pus acolo.

Ksenya 1

23.02.2015, 12:37

ti-a luat ceva timp,insa rezultatul...

diaconta 1

23.02.2015, 13:02

Alina,sunt convinsa ca e pe gustul tau,ne cam plac aceleasi arome.

diaconta 1

23.02.2015, 13:08

Ksenya,cand faci ceva cu drag si pasiune,parca nu-i nici mult nici greu.Multumesc

Lia_ 1

23.02.2015, 16:18

eram precisa ca e al tau cand am vazut poza in newsletter. acum ma duc sa vad ingredientele macar

Lia_ 1

23.02.2015, 16:22

eu nu stiu de ce toti numesc jeleu de fructe crema asta cu amidon si fructe ...si fara gelatina; pt mine, jeleu este ala transparent
nu de alta dar am si eu minitartele cu capsuni cu astfel de crema, tradusa de pe la americani, dar ei o numesc crema de fructe

diaconta 1

23.02.2015, 16:58

Lia,se poate ca e impropriu spus jeleu,dar nici crema de fructe nu-mi pare a fi.
Eu, cel putin nu am gasit o formulare mai aproape de ceea ce este de fapt.

Xandrinne 1

01.03.2015, 15:59

Ligia Bxl 1

28.03.2015, 10:50

ce minunatie de tort

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema dubla de ciocolata