Tort de biscuiti

de nadina73 in Dulciuri, 29 Iul 2010 | 8602 vizualizari

 

este dupa retata lui corina33 dar cu budinca de capsuni in loc de budinca de ciocolata si a iesit grozav

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 700 ml lapte
  • 1 budinca capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 70 g unt
  • 100 ciocolata alba
  • 500 frisca+4 ling zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Se pune 500 ml lapte la foc si de pregateste budinca de capsuni cu 4 linguri de zahar

dupa ce budinca e gata se pune ciocolata alba si untul si se amesteca foarte bine.

Se ia o forma, se pune folie de plastic si apoi se trec biscuitii prin laptele ramas si se aseaza in tava,

eu am avut biscutit rotunzi si am dat forma de floare.

Dupa ce am pus un strat de biscuiti  inmuiati in lapte, se pune un rand de budinca si apoi iar biscuiti si iar budinca pana se termina ingredientele.

Se acopera cu folie de plastic si se da la rece 2 ore ,apoi se rastoarna pe un platou se ia folia jos si se imbraca cu frisca.

Mie mi-au iesit 5 straturi de biscuiti si 4 de budinca

Frisca mea nu s-a batut foarte bine asa ca a iesit putin mai moale.

sectiunea taiata, maine,  ca azi nu mai tai din el ca nu are cine sa manance la ora asta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti umpluti cu ciocolata