Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara

de rivka in Torturi, 30 Iul 2010 | 13418 vizualizari

COMENTARII (24)

rivka 1

30.07.2010, 15:01

sectiunea: deseara cand il tai.

nadina73 1

30.07.2010, 15:12

super vreauuuuuuuuuuuuu si eusa stau pana disearadaca lesinsuper 5 furcu

gaby_duceag 1

30.07.2010, 15:18

reteta cu numarul 100!!!!! bravo!!!!

Sylvia 1

30.07.2010, 15:19

Excelent arat si de la mine nota maxima, superb !!!!

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 15:26

fie, astept pana diseara.....pana atunci salivez..................dau 5 furcu ca sa fiu sigura de o feliuta

rivka 1

30.07.2010, 15:27

o ce chestie nu observasem ca e reteta cu nr 100...merci frumos fetele, abia astept sa-l tai, acum mai postez imediat o reteta dar inainte de asta: program artistic...: spalat pe jos...

Miha 1

30.07.2010, 15:40

Felicitari Rivka pentru 100!

Rocsi 1

30.07.2010, 15:44

bravo rivka...la mai multe retete

epurasha2bb 1

30.07.2010, 15:55

super, bravo rivka si la cat mai multe retete! si astepta sectiunea ca ai promis! 5 fruculite! cate una de fiecare petala (stiu ca ai 6 dar atata e recuzita aici )

lia maria 1

30.07.2010, 17:58

bravo Rivkala cat mai multe retete gustoaseca tortuletul acesta

Corinuta 1

30.07.2010, 18:16

rivka 1

30.07.2010, 18:23

am venit si cu felia...e foarte bun merge de minune langa o cafea neagra tare fara zahar.

ela 1

30.07.2010, 18:26

Laly 1

30.07.2010, 18:48

Ela faci inundatie,eu cum mai ajung la o feliuta?

ela 1

30.07.2010, 18:57

Laly ia o barca

rivka 1

30.07.2010, 19:01

ela sa faci si tu tortul asta ca are putin zahar si poti face si alte combinatii nu e neaparat sa pui scortisoara , eu o sa mai incerc si alte combinatii....in orice caz este foarte bun.

Rocsi 1

30.07.2010, 19:06

aparu si sectiunea

ela 1

30.07.2010, 19:06

e deja la favo,imi place si scortisoara

Corinuta 1

30.07.2010, 21:28

Rivka, vine soacra-mea luni la noi si o servesc cu o felie de tort. Dupa ce mananca zice: "asta-i dobos?"

Ina 1

30.07.2010, 21:47

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 22:25

tare bn arata,felicitari, la cat mai multe retete

Teo 1

30.07.2010, 22:51

Rivka, eu sunt incantata de compozitie , e nu miere , e mai sanatos ; chiar maine am sa-l testez; buna idee !

mena29 1

31.07.2010, 20:56

la mai multe!!!!!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort ...Pentru Mine