Tort de biscuiti cu crema de branza si afine

de housy in Torturi, 7 Aug 2010 | 6667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutiuta mica de frisca lichida Hulala
  • 1 pachet de branza de vaci degresata (250 g)
  • 300 g afine
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 sana 500 ml
  • 500-600 g biscuiti PetitBeurre
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu crema de branza si afine:

- se mixeaza intr-un blender: frisca lichida, sana, branza, zaharul si 3/4 din afinele pregatite pana iese o crema omogena

- intr-o caserola cu pereti inalti se aseaza pe rand: un strat de biscuiti, un strat din crema formata, cateva afine, iar biscuiti, crema, afine..si tot asa pana la terminarea compozitiei.

- se orneaza cu bucatele de biscuiti si afine

- se da la congelator/frigider

                                                                        Racoros si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu crema de branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ina 1

08.08.2010, 07:34

Afine

Rocsi 1

08.08.2010, 18:27

ce culoare frumoasa

housy 1

28.08.2010, 15:37

da...asa-i din pacate batea lumina tot aiurea...ba puneam io blitzu....nici cum nu am reusit sa le fac mai clare din pacate.....dar va zic eu k arata binnnnneeeeeee...credeti-ma pe cuvant
va invit!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort musuroi de cartita