Tort de ciocolata

de rivka in Torturi, 5 Oct 2009 | 11486 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

05.10.2009, 23:06

Primaaaa!

rivka 1

06.10.2009, 00:56

multumesc multumes, pai la ce prajituri faci tu ma mir ca indraznesc sa postez , in orice caz e bun, eu l-am taiat cald dar vad ca nu te distreaza LOVE decorativa , hahhaa, stii tu.....intentia conteaza.

Miha 1

06.10.2009, 09:56

Poi cum sa rad de muncusoara ta mey?

leoflori 1

06.10.2009, 10:18

unde e ciucalata si eu!

Oana 1

06.10.2009, 11:38

Ce romanticos Si mie mi-ar placea rau o felieee!

Bunica 1

06.10.2009, 14:23

Ce bunatati stii sa faci ! si te dai aici modesta.Nici mie nu-mi place
cocosul , dar pun nuca. Arata grozav si la cata ciocolata este mmmmm.

ionix 1

06.10.2009, 21:28

buuuuuuuuuuuuuun

PapaBun 1

14.10.2009, 15:33

"150 grame cocos sau migdale (eu nu am pus nu imi plac)"
Bucataria ta favorita, Turcia, iubeste enorm migdalele .
Iar timpul de preparare cred ca e mai mare de "sub 15 minute". Ma insel?
Oricum, bag mina in foc ca e delicioasa, insa cam dulce......dulce rau.

rivka 1

14.10.2009, 15:46

nu e dulce rau ca e facuta cu ciocolata 85 % fa-o mai intai...e 125 gr zahar la 250 gr cioc amaruie..., 5 oua si o gramada de unt...fa-o si apoi vei vedea cat e de dulce caci ce crezi nu corespunde realitatii deci din pct meu de vedere comentariul e absolut deplasat...nu e bai e voie in schimb m-am convins ca desi te crezi mare specialist nu esti ...fiindca ce crezi nu corespunde realitatii orice casnica poate aprecia cam cat de dulce iese aceasta prajitura...
eu nu sunt bucatareasa , gatesc pt mine...nu ma pretind specialista.

reteta asta eu nu am inscris-o in concurs asa ca nu stiu ce cauta acolo..

ai dreptate unele amanunte mi-au scapat din vedere , timpul de preparare, etc le-am omis probabil le-a inregistrat automat.sorry

si da o fii iubind turcia migdalele eu nu.dar am pus reteta cum se cuvine, deci am scris clar ca se pun migdale doar ca eu nu le-am pus.
vad ca te-ai atacat enorm de comentariul meu precedent...frumos iti sade



rivka 1

14.10.2009, 16:53

papa bun eu zic sa-i dai nota 0 din start.vad ca i-ai mai scazut urgent un punct dupa comentariul meu.
ce nu intelegi tu e ca pe mine nu ma intereseaza concursul,nici nu stiam ca particip,nu ma intereseaza aparatul foto dupa cum vezi am deja din fericire... prajitura asta este foarte buna, nu are sens sa o notezi la nervi numai fiindca am indraznit sa-ti spun ca nu tot ce spui/comentezi are valoare/este adevarat.

constat totusi o atmosfera nu prea agreabila aici contrar la ceea ce am crezut initial...

PapaBun 1

14.10.2009, 17:05

@rivka,
e prima si ultima oara cind voi discuta in contradictoriu cu tine, aici:
nu am scazut nici un punct dupa ce am dat prima notare - nici nu se poate tehnic asa ceva (intreaba adminul siteului), notele mele nu sint influentate de alte discutii adiacente. 2 am dat de prima oara, 2 va ramine. Cred ca e bine sa iesim cu totii din zona conspiratiilor. Nota a tinut doar de calitatea retetei in sine, din punctul meu de vedere, SI ATIT.
Nu m-a "atacat enorm" nimic, nu ma mai ataca nimic deosebit in viata de cind am emigrat intr-o tara mai civilizata.
Imi pare rau, nu voi raspunde in nici un fel virulentei tale, n-a fost, nu e si nu va fi deloc stilul meu.
Succes in continuare, toate bune!

rivka 1

14.10.2009, 17:11

nu te supara da ce lagatura avea papabun bucatarria mea preferata turcia cu reteta asta?
nu-mi plac migdalele, respecta asta, nu are legatura cu reteta , am pus clar in reteta se pun migdale.

nu are rost intradevar sa discutam aiurea, nu-mi sta nici mie in caracter si educatie dar te rog frumos sa fii corect atunci si sa recunosti ca reactia ta (cu nu-ti plac migdalele dar iti place bucataria turceasca) a fost o reactie la o alta postare de-a mea.


te rog sa intelegi ca nici nu am stiut ca particip la acel concurs, din interes culinar am facut acel comentariu, prajitura NU este foarte dulce si cine a facut cat de cat prajituri la viata lui isi da seama imediat cand citeste ingredientele.

as aprecia si eu daca tot faceti concursuri sa fie si retetele notate si comentate totusi de oana de ex care stie sa gateasca cat de cat, macar sa nu faceti comentarii care nu au nici o valoare.
eu am postat aici din placere nu de altceva ...
zic am postat ca asta a si fost ultimul post, m-am lamurit...
nu poti face in calitate de JURIU comentarii prajitura asta e prea dulce cand e clar pt oricine care are macar cat de cat habar numai cand vede ingredientele ca nu e...sau nu mai mancati mancare facuta in ulei vegetal va rogg???? cand tu banuiesc ca manaci multe fructe de mare care chiar sunt otravitor de nesanatoase...
eu la asa comentarii am reactionat. strict Culinar! nu sa isc confilcte si aparatul foto inca o data nu ma intereseaza.sa nu vorbim de civilizatie...civilizat esti si in jungla daca esti...hai sa ne dam rotunzi acum care unde traim.
aiurea.

iSyc 1

14.10.2009, 17:12

atmosfera e creata de utilizatori ... nu e ceva cazut din cer. exista un concurs, exista niste reguli, exista aproape 80 de retete de jurizat. retetele cu multe vizualizari au fost luate la mishto, acum vad ca si aprecierile juriului sunt tratate cu neincredere. propuneti voi un set de reguli dupa care ar trebui sa se desfasoare un concurs

rivka 1

14.10.2009, 17:18

msyc dar te rog frumos sa ma scuzi, stiti ceva? v-as sugera pe viitor sa faceti concursurile in felul urmator...sa participe strict cine se inscrie.
asa nu vor mai fii banuieli ca unele comentarii sunt sau nu facute din anumite aspiratii...

iSyc 1

14.10.2009, 17:18

@rivka : membrii juriului trebuie sa APRECIEZE o reteta ... nu sa o gateasca

iSyc 1

14.10.2009, 17:20

@rivka : corect ... asta se si intentioneaza

rivka 1

14.10.2009, 17:32

ok papa bun probabil ca te-am banuit eu prea repede de reactii nepotrivite dupa postrea mea si am reactionat pripit,
scuze.
oricum sa stii prajitura asta e foarte buna si nu e foarte dulce, glazura e chiar amaruie rau.

va urez succes in continuare, cred ca a fost totusi o neintelegere provenita din cauza comunicarii pe internet.
numai bune.

iSyc 1

14.10.2009, 17:33

dragutz noul tau avatar ... peace

PapaBun 1

14.10.2009, 17:39

iSyc 1

14.10.2009, 17:42

... e randul tau rivka

elena1988 1

06.03.2011, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata