Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
un tort cu gust delicios ca in vremurile vechi
se freaca untul cu ouale si zaharul pana se formeaza o crema spumoasa
dupa ce am amestecat ingredientele fainoase (faina,cacaoa,praful de copt)le incorporam usor in crema de unt cu oua si turnam aceasta compozitie intr-o forma rotunda dupa care o introducem la cuptor circa 30min
crema
punem frisca si ciocolata pe foc pana se topeste ciocolata amestecam avand grija sa nu se prinda ,dupa care punem si cele 2 linguri de zahar pudra,luam aceasta compozitie de pe foc si o batem cu mixerul pana capata o culoare lucioasa ,adaugam si esenta de rom dupa care dam la frigider pentru 30min
cand s-a intarit crema taiem blatul de tort in trei si insiropam fiecare foaie dupa care il umplem cu crema si ornam dupa preferinte ,eu l-am ornat cu frisca
pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult