Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''

de pity19 in Torturi, 20 Feb 2014 | 5327 vizualizari

 

Nu a mai ramas nimic din el :D Este simplu , ieftin si foarte bun! :

 

INGREDIENTE

  • crema de ciocolata pentru prajituri ,
  • frisca lichida 500 ml ,
  • zahar pudra (3 lingurite) ,
  • cirese (un borcan) ,
  • capsuni (la borcan potrivit) ,
  • bile argintii pentru ornament,
  • ciocolata alba ornament,
  • frisca pentru ornat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani '':

Se pune crema de ciocolata intr-un castron ( eu am avut doua plicuri), se adauga pe rand cate putin frisca lichida, se mixeaza incontinuu, se pun linguritele de zahar pudra, pana cand devine o crema groasa.

Se insiropeaza blatul (eu am cumparat, doua), cu sirop de la cirese\capsuni, se adauga cate o lingura-doua de crema, se intinde , se adauga cateva cirese, capsuni pe fiecare foaie de blat, lasand putina crema pentru decor.

Se pune crema de ciocolata intr-o punga, se face o intepatura cu foarfeca, se orneaza dupa gustul fiecaruia, apoi cu frisca la tub facem pe margini dungi impletite. Se adauga capsuni, cirese, bilute argintii, ciocolata rasa ... si gata este.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort degrade