Tort de ciocolată şi cafea

de madi_marin in Torturi, 30 Apr 2013 | 8812 vizualizari

COMENTARII (49)

JamilaCuisine 1

30.04.2013, 15:34

Este superb superb super....parca e un norisor cafeniu. Chapeau!

madi_marin 1

30.04.2013, 15:56

dragele mele....ma bucur mult ca va place...

Miha 1

30.04.2013, 16:07

strasnic tort!

Criss 1

30.04.2013, 16:12

Cred ca e un deliciu. ma tot invart pe langa el.

Constelatialeu 1

30.04.2013, 16:17

Nu-mi place mie cafeaua,dar tortul asta arata tare bine !

Bya Ralu 1

30.04.2013, 16:29

eu nu pap dar arata super

ionela2682 1

30.04.2013, 16:33

sebirizescu 1

30.04.2013, 16:36

Ina 1

30.04.2013, 16:36

waaaa, ce bine arata!

Dana_Retetegg 1

30.04.2013, 16:42

Arata minunat!!

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 16:59

E Wow!!!!

Sidy 1

30.04.2013, 17:00

Waw ...numai bunatati faci

madi_marin 1

30.04.2013, 17:46

fetele....ma coplesiti... multumesc frumos....

Geanina87 1

30.04.2013, 18:23

Vaiiii....cum arata

angyb 1

30.04.2013, 19:09

vai ce bine arata

Bunica 1

30.04.2013, 20:31

Rocsi 1

30.04.2013, 20:54

Arata de vis

deyutzky 1

01.05.2013, 08:14

wow!!!!! e demential!!

MonaMimi 1

01.05.2013, 15:02

Alexandra Elena 1

02.05.2013, 14:55

super

T I M E A 1

03.05.2013, 17:42

vai ce bine arata

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

06.05.2013, 18:05

Tare tare bine arata! Imi place!

adela_64 1

24.10.2013, 13:14

Madi draga mea,
Arata foarte, foarte bine ! Ador dulciurile cu cafea !Si cum vreau sa-l fac cat mai curand posibil, te rog sa-mi spui ce dimensiune are tava pentru care ai folosit cantitatile prevazute in reteta. E bine de stipulat acest lucru si la celelalte retete. E numai o sugestie! Multumesc si nu ma uita cu dimensiunea tavii. Poop !

madi_marin 1

24.10.2013, 18:26

adela, multumesc... tava de aragaz e aia cu gauri pe margini si are cam 40/35 cm....cam asa....daca am masurat eu bine...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu