Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru ca deja am facut acel gem de prune dulce-acrisor, m-am gandit sa dau startul la consum.
Pentru clatite:
Se amesteca oule cu zaharul, se pune apa minerala si praful de copt, sarea esentele, laptele si faina in ploaie.Aluatul are consistenta unei smantani mai subtire.
Pentru budinca:
Se pune laptele la fiert cu zaharul si se adauga budinca diluata in putin lapte rece.
Cand a dat in clocot se ia de pe foc si se pune untul. Se lasa la racit dupa care se amesteca cu finetti.Am pus mai putin zahar la budinca pentru ca a compensat finetti.
Aranjare: foaie de clatita, budinca, foaie, gem si se continua pana la ultima clatita. Peste ultima clatita am pus topping de visine si am ornat cu visine, nuca si stafide.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult