Tort de clatite-post

de nadina73 in Torturi, 11 Mar 2010 | 11590 vizualizari

 

nici nu am cuvinte................foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litru lapte de soia
  • 1,5 litru apa minerala cu gaz
  • 4-5 vanilii
  • coaja de lamaie -2linguri
  • coaja de portocale -1 lingura
  • 1 kg faina
  • 1 cana de ulei
  • dulceata de capsuni,prune.............sirop caramel
  • ciocolata(cacao,apa,ulei si zahar pudra) in varianta de post
  • bombonele pt decor
Portii: 80
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite-post:

Se pregateste aluatu de clatite din faina ,lapte ,apa ,vanilii,coaja de lamaie,coaja de portocalem si 1 cana de ulei

Se amesteca toate bine si se coc clatite foarte subtiri

Din acesta compozitie va ies  80 de bucati de caltite foarte foarte subtiri

Se aseaza clatita pe un platou si se pune cate 1 lingura de dulceata se intinde bine pe clatita apii se pune din nou iar caltita si apoi caramel apoi din nou clatita si gem si tot asa ................pana se termina clatitele ,eu am facut din 35 de clatite

Iar deasupra am pus galzura de ciocolata ornata cu bombonele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

danis 1

06.04.2010, 21:49

ce bine arata grozav,super super tare

mariac 1

16.04.2010, 00:51

tare bine arata nota 11 nu 10,ce buna ideie

alina8 1

11.04.2014, 21:27

omgg genial !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort simplu de ciocolata