Tort de fructe

de diana_cnt86 in Torturi, 10 Aug 2013 | 2727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6linguri de zahar
  • 6linguri de faina
  • 1 litru frisca Hulala
  • 1 plic de budinca Dr. Oteker
  • 1 praf de copt
  • 1 plic gelatina
  • 500 ml lapte
  • 1 compot de fructe
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de fructe:

Pentru inceput se separa albusurile de galbenus.Albusurile se bat spuma iar apoi se adauga zaharul ,treptat.

.Dupa ce adaugam zaharul,adaugam si cele 6 linguri de faina amestecate cu praful de copt.Se unge o tava cu margarina sau ulei,se tapeteaza cu faina,se adauga compozitia si se da la cuptor la foc mediu timp de 15 minute.

Intre timp preparam budinca si gelatina.Gelatina, se dizolva in 100 ml suc de compot sau apa.Continutul plicului de budinca se dizolva in 100 ml de lapte,iar restul de 400 se pune la fiert.Cand laptele a fiert adaugam budinca.In final cand budinca este gata,oprim focul, adaugam gelatina si lasam sa se raceasca.

Blatul facut ulterior se taie in 3 parti egale.

500 de ml de frisca se omogenizeaza cu mixerul.Cand crema s-a racit se adauga peste frisca,si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.Se ia o oala si se tapeteaza cu ceolofan sau folie aluminiu pe interior.Incepem asamblarea tortului astfel.1 parte de tort taiata se aseaza prima,se insiropeaza cu sucul de la compot,se aseaza fructe apoi crema,si asa procedam cu celelalte blaturi.Cand tortul este asamblat se da la frigider 2 ore.Dupa cele 2 ore restul de frisca ramasa se bate cu mixerul.Se scoate tortul din oala respectiva si se incepe ,,imbracarea,, lui in frisca iar apoi se orneaza dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas