Tort de inghetata

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 3904 vizualizari

 

Asta a fost prima incercare si nu a fost chiar reusit dar o sa mai exersez si promit sa il reusesc mai bine data viitoare :D

 

INGREDIENTE

blat

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 ml frisca
  • 1 banana

blat cacao

  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 3 oua

blat vanilie

  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata:

Primul blat-separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Caramelizam  zaharul impreuna cu banana maruntita. Rasturnam peste albusuri si mixam impreuna. Apoi  adaugam galbenusurile mixate bine cu frisca si dam la congelator.

Intre timp pregatim al 2-lea blat-mixam albusurile spuma cu zaharul.Apoi adaugam galbenusurile unul cate unul.Si la final incorporam frisca mixata putin cu cacaoa.Rasturnam peste primul blat care sa intarit intre timp.

La blatul de vanilie procedam la fel ca la cel de cacao doar ca inlocuim cacaoa cu esenta si plicurile de zahar vanilat.Rasturnam peste cele 2 blaturi doar ca la mine nu era asa tare intarit blatul de cacao si sau amestecat putin :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata