Tort de menta si ciocolata

de RuxyRux in Torturi, 26 Iul 2011 | 4046 vizualizari

 

Un tortulet raw delicios by Ligia Pop...multumesc mult draga mea!

http://www.youtube.com/watch?v=1HTihRG4yH4

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de caju( 250 gr) imuiat in prealabil undeva intre 30 de min si o ora
  • 3 linguri cacao( carob)
  • 3 linguri miere
  • 1 lingura unt de cocos
  • 2 linguri ulei palmier( se pot pune  3 linguri de palmier, fara untul de cocos)
  • 1 cana apa( sau 1/2)
  • 5 picaturi de ulei esential de menta( pentru uz intern)
  • fructe si nuca de cocos sau fulgi de migdale pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de menta si ciocolata:

Am inmuiat caju pentru o ora.

Am pus la blender toate ingredientele si am mixat cat sa iasa o crema mai grosuta si totusi fluida.

Intr-un inel culinar am turnat compozitia si am dat la congelator pentru o ora.

Apoi am ornat cu fructe si fulgi de migdale si am servit cu mare placere.

Trebuie manevrat rapid atunci cand il scoatem din congelator deoarece afara este cald si se inmoaie destul de repejor.

Eu am pregatit si un sos gros din capsuni, zmeura si afine la care am adaugat o lingura de miere si l-am servit alaturi de felia de tortulet...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de menta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Mihai, 18 ani