Tort de piersici cu blat de ciocolata.

de dicarmencitta1957 in Dulciuri, 16 Feb 2010 | 16262 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

16.02.2010, 10:35

Arata super! N-am cumparat niciodata blat gata preparat. E bun? Sa ne scrii si modul de preparare a cremei.

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 10:44

Scuze,cred ca din viteza nu am bagat modul de preparare,multumesc mult Miha.

Miha 1

16.02.2010, 11:09

ionela2682 1

16.02.2010, 13:02

mie nu prea-mi place blatul de cumparat este cam unsuros iar in momentul in care il insiropez se inmoaie si nu mai merge taiat frumos! tortul tau arata bine ,dar spune-mi nu ai uns cu nimic fructele?

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 15:34

Nu,nu am uns fructele cu nimic,au fost scoase sin compot si taiate ptr decor.Eu cumpar un compot de piersici de la Sellgros in borcane de 1,8 kg.Este foarte bun,iar fructele se mentin foarte tari si sunt si foarte gustoase.

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 15:37

Un blat dreptunghiular,ca sa-l faci in casa costa foarte mult,iar blatul pe care il cumpar de la Kaufland, este foarte gustos si nici nu se inmoaie daca nu il insiropezi foarte mult.Niciodata nu imi iese blatul drept,ptr ca aragazul meu coace totul intr-o parte.Asa il cumpar si iese perfect si costa doar 8 lei si este format din 4 bucati.

Anamaria7 1

16.02.2010, 16:02

ahaaa! uite minunatia de langa tortul cu visine

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 18:44

Asa este,erau 2 torturi,pe care le-am pregatit de sfantul Mihail si Gavril,am doi baietii gemeni care au fost botezati de sfantul Mihail si Gavril.Pentru fiecare cate un tort.

Anastasia 1

16.02.2010, 20:17

delicios

Oana 1

16.02.2010, 20:20

Carmen, sa-ti traiasca baietii Frumoase torturi faci, iar crema asta de iaurt abia astept s-o incerc

elena1988 1

10.03.2011, 10:58

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuci