Tort dedicat ' De la inima la inima "

de Anastasia in Dulciuri, 24 Mar 2010 | 4293 vizualizari

COMENTARII (23)

Ghinnni 1

24.03.2010, 10:35

Yummy. Arata excelent!!!!!!! Cinci furculite de la mine!!!!

Miha 1

24.03.2010, 11:05

Servesti si concurenta cu tort?

cccris 1

24.03.2010, 11:24

super!!!

Bucataria_Portocalie 1

24.03.2010, 11:52

Ce bine arata! O sa-ti fur ideea cu prune uscate, mi se pare foarte interesanta!
Te pup, Anastasia

Adinuta 1

24.03.2010, 12:24

foarte frumos! bravo!

nadina73 1

24.03.2010, 13:14

5 furculite arata super bine,felicitari arata super bine

Anastasia 1

24.03.2010, 13:27

multumesc mult fetele mele dragi
miha , nu sant rea ma impart cu toti cu mare drag

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 13:29

Foarte frumos,Anastasia.....................

Oana 1

24.03.2010, 15:51

Foarte frumos!

susu 1

24.03.2010, 19:01

frumos decorat anastasia. bravo

Teo 1

24.03.2010, 21:48

ce retete interesante!

liana10 1

28.03.2010, 13:56

direct la inima mi-a picat tortul acesta

Sylvia 1

30.03.2010, 14:11

Extraordinar arata, esti o artista la torturi , felicitari cu tot dragul !!!!

Anastasia 1

31.03.2010, 09:43

multumesc din tot sufletul pentru atentie, ma bucur foarte mult cand va place ce fac

mena29 1

18.04.2010, 19:48

RuxyRux 1

12.01.2011, 10:37

Ce minunatie!!!!

elena1988 1

12.01.2011, 11:18

cat de frumos arata

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:42

Anastasia 1

09.04.2012, 10:29

multumesc

diaconta 1

09.04.2012, 10:40

imi scapase minunatia asta

Anastasia 1

09.04.2012, 13:45

e foarte buna

angyb 1

09.04.2012, 14:01

ce bun

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si iaurt