Tort "Delaco" la ghiveci

de amalia01 in Torturi, 30 Aug 2013 | 2643 vizualizari

 

Mi-a venit aceasta idée, cand ma intrebam ce surpriza sa ii fac prietenei mele, care mi-a spus sa nu ii cumpar flori de ziua ei.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g biscuiti simpli 
  • 3 pachete biscuiti oreo 
  • 3 lg cacao instant 
  • 100 ml apa calda
  • Crema: 
  • 2 cutii “Ceva fin pufos cu smantana” 
  • 1 plic crema de ciocolata la rece 
  • 300 ml lapte rece 
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Delaco" la ghiveci:

Blat:

Biscuitii se inmoaie in solutia de cacao.(cacao amestecata cu apa)

Biscuitii oreo se sfarmana in robot.

Crema:

Bati frisca si o amesteci cu branza.

Prepari crema la rece cu laptele.

Omogenizezi cele 2 crème, cu mixerul.

MONTARE:

Iei un ghiveci curat sau o jardinièra de dimensiuni potrivite, noua, o speli si o stergi , apoi o tapetezi cu folie de aluminiu;

Asezi un strat biscuiti inmuiati.

Asezi un strat de crema.

Continui pana cand epuizezi ingredientele,avand grija se inchei cu crema.

Deaspura asezi stratul de biscuiti oreo sfaramati.

Asezi niste flori dragute si gata !

Cand vrei sa il servesti,il rastorni pe un platou si il portionezi...sau mananci cu lingurita,direct din ghiveci!

 

RETETA IN IMAGINI

Tort "Delaco" la ghiveci-0
Tort "Delaco" la ghiveci-1
Tort "Delaco" la ghiveci-2
Tort "Delaco" la ghiveci-3
Tort "Delaco" la ghiveci-4
Tort "Delaco" la ghiveci-5

COMENTARII (27)

laura_n 1

01.09.2013, 17:27

bestiala ideea, felicitari

Veronica22 1

11.02.2014, 11:14

Si eu de mult vreau sa fac un tort "Ghiveci" dar daca il scoteai de acolo si-l decorai pe margine chiar si cu frisca colorata imitand ghiveciul ne doborai de tot!Arta foarte bine!felicitari!

claudiaO 1

11.02.2014, 11:33

foarte tare ideea si arata bestial

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04