Tort din budinca

de Adinacarla in Torturi, 29 Sep 2010 | 6759 vizualizari

 

Am primit mult lapte si daca tot ne plac mult budincile am facut un tort din budinca

 

INGREDIENTE

  • 3L lapte de vaca
  • 12 linguri zahar
  • 6 budinci:
  • 2 budinci zmeura
  • 2 budinci vanilie
  • 1 budinca cacao
  • 1 budinca caramel
  • 10 biscuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din budinca:

Am fiert prima data tot laptele.

Am preparat pe rand cate o budinca folosind: praful de budinca, 2 linguri de zahar si 500ml lapte.

Am infoliat o tava cu folie de aluminiu si am inceput sa asez in ea budincile pe masura ce la faceam.

Prima budinca pusa in tava a fost cea de caramel, apoi zmeura,  vanilie.

Peste budinca de vanilie am asezat un strat de biscuiti. ( Se pot pune biscuiti dupa fiecare strat de budinca dar eu am avut in casa doar un pachetel si am decis sa pun doar un singur strat).

Peste stratul de biscuiti am continuat cu budincile: zmeura, vanilie, cacao.

Dupa ce budincile din tava s-au racit am dat tava la frigider ... eu am tinut-o 2 ore ca am avut si alte treburi.

Cand budinca a fost rece bine am " rasturnat" tortul intr-o tava.

A iesit un tort de budinca gustos si pe placul tuturor...asa i-am multumit pe toti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din budinca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort inimos