Tort din foi de napolitane cu sos caramel si glazura de ciocolata (reteta nr.100)

de Krystyan Trendy in Torturi, 6 Mai 2014 | 15886 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

06.05.2014, 19:18

bravo la cat mai multe retete

Constelatialeu 1

06.05.2014, 19:21

Bravo,la cat mai multe !

RuxyRux 1

06.05.2014, 19:26

Arata extraordinar de bine! Felicitari!

Merisor 1

06.05.2014, 19:29

Felicitari si la cat mai multe retete!
Sa dai si de baut )

Pushaa 1

06.05.2014, 19:30

bestiala! caramelul si ciocolata.. preferatele mele

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 19:30

Multumesc mult!

Rocsi 1

06.05.2014, 19:34

La cat mai multe retete!!!!

babi5 1

06.05.2014, 19:36

La cit maiu multe

Micutza Luana 1

06.05.2014, 19:39

ce bunatate ne-ai adus sa sarbatorim a caaaaaaat mai multe iubire :

simona72 1

06.05.2014, 19:46

Bravo!! La cat mai multe retete!!

cristinutanicolita 1

06.05.2014, 19:49

mmmmmmmm ce bine arata

MotanLaOale 1

06.05.2014, 19:54

deyutzky 1

06.05.2014, 20:19

like!!! Felicitari!! la cat mai multe retete

Cris2711 1

06.05.2014, 20:57

Partyyyyy

simonacallas 1

06.05.2014, 21:03

Felicitari pentru reteta cu numarul 100 si la cat mai multe!

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 21:32

Va multumesc!

dantes 1

07.05.2014, 08:12

Felicitari!

Criss 1

07.05.2014, 08:16

mihaelalalala 1

07.05.2014, 10:40

Bun tare

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:48

Felicitari! La cat mai multe!

DIANA B 1

07.05.2014, 12:31

la cat mai multe , fata frumoasa !

roxana_simona 1

09.05.2014, 17:13

Xandrinne 1

11.05.2014, 10:14

julianna10 1

11.05.2014, 14:40

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane cu crema de lamaie