Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru inceput se prepara frisca si crema si se dau la frigider.
Intr-o farfurie adanca se pun 1-2 lingurite de cafea si se adauga apa.Se amesteca cu lingurita si se inmoaie piscoturile,dupa care se aseaza pe un platou.[Ideal este ca piscoturile sa fie inmuiate bine in cafea,pentru ca dau un gust mai bun;)]
Se realizeaza 3 straturi de piscoturi si intre ele se pune crema.Incepand cu al 3 lea strat se acopera tortul cu frisca.Intr-o punga se pune o lingura de crema si se rupe coltul putin pentru a orna.Cu ajutorul creioanelor pentru decor putem decora tortul cum dorim noi.
Daca doriti puteti adauga si fructe in tort.De preferat ar fi bananele.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult