Tort Diplomat

de mamaieelena in Torturi, 28 Dec 2010 | 7335 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

28.12.2010, 11:53

LUK 1

28.12.2010, 11:54

ce bunatate!

Dana_Retetegg 1

28.12.2010, 12:21

bun bun

Cris2711 1

28.12.2010, 12:33

Mamaielena,ce buuuuuuuuun,si ce fruuuuuuuumos

ela 1

28.12.2010, 12:38

ce frumos esteeee....

zaharia_mihaela2005 1

28.12.2010, 13:28

tare frumos arata si tare bun trebuie sa fie

mamaieelena 1

28.12.2010, 13:41

multumesc fetelor dar haideti poftiti la o portie sa vedeti cat e de gustos

ionix 1

28.12.2010, 13:47

arată bine

MIUTA 1

28.12.2010, 14:09

Frumos

La Ancuta 1

28.12.2010, 15:16

foarte bine arata

lia maria 1

28.12.2010, 18:41

vin si eu la o felioara ca tare bine arata

Mihaela11_jo 1

28.12.2010, 22:12

Aromat si apetisant
Cu cata rabdare l-ai decorat !*****
La Multi Ani 2011!

mena29 1

28.12.2010, 22:51

jolygina 1

29.12.2010, 22:13

bun si eu vreau cam tarziu sper sa mai fie

kamy 1

29.12.2010, 23:10

ce frumos si bun 5f

RuxyRux 1

29.12.2010, 23:12

Minunat!!!

mamaieelena 1

30.12.2010, 00:20

multumesc dragele mele pentru aprecieri a iesit foarte bun e un tort pe care nu-l gresesc niciodata dar il fac cu mare dragoste ca tuturor le place dealtfel si mie trebuie sa recunosc

ribana18 1

30.12.2010, 11:44

buna vr sa intreb si eu da cum fac gelatina aia? cumpar pliculete dalea de gelatina de la dr.oetker?si cate pliculete daca puteti sami rasp rpd ca vreau sal fac arata super.numjai ka nu prea stiu eu bine.ms

mamaieelena 1

30.12.2010, 17:53

draga mea gelatina foi eu ma inteleg mai bine cu ea ,o pun in apa rece la inmuiat 5-7 minute si pui mana sa vezi daca este moale si daca da?atunci o iei intre degete si o pui in crema dar crema trebuie sa fie calda ca sa se poata dizolva altfel in produsul rece nu se dizolva ce am vrut sa precizez e faptul ca nu se pune si apa

ribana18 1

30.12.2010, 22:00

da dar nu am gasit foi si tocmai dasta te intrebam daca sti sami spui cate pliculete sa pun de gelatina ka sa imi iasa

mamaieelena 1

31.12.2010, 01:24

scuze ca nu am inteles 2 plicuri sunt suficiente dar trebuie sa procedezi cum scrie pe plic succes,

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:02

bun

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:41

wow ce delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu piersici