Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se pune gelatina la inmuiat,conform instructiunilor de pe plic.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc, cam 5 minute.
Galbenusurile se amesteca cu laptele la temperatura camerei.Aceasta compozitie se pune la bain-marie pana incepe sa imbrace lingura.Se lasa putin la racit si apoi se pune gelatina.
Se pune zaharul vanilat peste frisca si se bate.
Cand compozitia de oua s-a racit se adauga frisca.
O forma de tort se tapeteaza cu folie si apoi se aseaza rondelele de ananas, felii de kiwi, banane , bucatele de portocala.Se pune jumatate din compozitie si se pune un strat de fructe format din ananas cubulete, felii de banane si kiwi.Se poate folosi orice tip de fructe , dupa preferinta fiecaruia.
Deasupra de pun piscoturile inmuiate in siropul de ananas.
Se lasa 5-6 ore la rece apoi se orneaza cu frisca si ..pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult