Tort diplomat cu fructe exotice

de Lily_Musat in Torturi, 4 Iun 2009 | 31270 vizualizari

 

Racoritor precum o inghetata

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 gr. Zahar
  • 200 gr lapte
  • 2 vanilii
  • ½ kg frisca batuta
  • 2 lingurite gelatina topita in putina apa fierbinte
  • 2 kiwi pentru interior + 1 kiwi pentru décor
  • 1 portocala
  • 1 conserva de ananas
  • 200 gr. Piscoturi
  • 100 gr. Ciocolata de menaj pentru ornat
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu fructe exotice:

Se pune intr-o cratita pe foc laptele, zaharul si oul si se firb pana se incheaga putin,se ia de pe foc, se amesteca cu gelatin, iar cand se raceste bine se adauga frisca, vanilia si fructele taiate cubulete.
Se pun intr-o cratita speciala de tort (care are fundul detasabil), piscoturile pe margine si o parte din piscoturi se taie bucati si  se pun pe fundul la cratita. Se toarna compozitia in mijlocul cratitei.
Pe deasupra se pun feliute de kiwi. Se da la frigider cca 2 ore pana se incheaga.
Se orneaza cu ciocolata de menaj. Dupa 2 ore il scoatem din frigider si indepartam marginea detasabila a cratitei,astfel tortul ramanand pe tavita. Pana la servire se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu fructe exotice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

vivien 1

14.07.2013, 08:59

aratä super delicios dar de ce se väd in pozä 3 ouä cind in retetä este doar unu?

Dariaspeak 1

28.01.2014, 01:39

Poate ca sa iasa mai multa crema ..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat