Tort dragalas

de cccris in Torturi, 8 Feb 2010 | 4296 vizualizari

COMENTARII (14)

danygospodina 1

09.02.2010, 00:22

Nici nu aveam de gand sa ma apuc. Merge si un pandispan pufos.
Dar e foarte frumos ornat, cu bun gust.

cccris 1

09.02.2010, 00:26

Vroiam sa vad daca va place.

Bucataras 1

09.02.2010, 00:34

cris, dar unde este reteta de mousse, da-mi link sa-l pun pls

cccris 1

09.02.2010, 00:44

Pentru ca am lua reteta de pe bucataras nu mi-am permis sa o pun la ale mele. In concluzie eu pe cea de aici am ales-o: http://www.bucataras.ro/retete/1021/tort-cu-3-feluri-de-mousse-de-ciocolata.html

Si a iesit perfect.

ionela2682 1

09.02.2010, 11:21

chiar ca este dragalas!

ala_oancea 1

09.02.2010, 15:30

Foarte frumos

Teo 1

09.02.2010, 21:49

nu am inteles de ce nu ar iesi; rabdare am ,spune-mi la ce sa fiu ''atenta'' ca sa iasa?

cccris 1

09.02.2010, 22:21

La retete, la ornat...

ionix 1

11.02.2010, 21:17

am tot vazut peste tot pasta de asta peste torturi si mi se pare ca da un aer mai hmm sublim asa, poate e un cuvant neadecvat dar nah...
o sa-ncerc si eu de ziua fratelui meu sa fac... vreau sa-i fac o minge in culorile stelei sper sa-mi iasa super super ideea cu pasta asta

cccris 1

12.02.2010, 00:26

la petrecere stia doar mama ca vin eu cu tortul si toti au crezut ca l-am cumparat. Pina nu l-am taiat nu m-au crezut

cccris 1

12.02.2010, 00:27

Daca faci pasta ai grija ce zahar folosesti. Am cumparat si eu mai multe , doar margaritar e fin asa cum trebuie.

elena1988 1

10.02.2011, 16:08

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:12

dragalas da bun

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort joffre cu portocale