Tort Elena

de Sabina in Torturi, 21 Mai 2009 | 6453 vizualizari

 

Tort racoros, fin si cremos, usor de facut si foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu ananas
  • piscoturi Savoiardi
  • 2 cutii crema de branza dietetica
  • zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • crema de vanilie instant (+250 ml pentru preparare)
  • esenta de migdale
  • 50 grame nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Elena:

Desfacem cutia de ananas, punem deoparte compotul pe care il vom folosi la insiropat si taiem fructele cat mai marunt (stoarcem bine de sucul in care au stat conservate). Pregatim crema din branza, zahar vanilinat, esenta de migdale si nuca de cocos. Amestecam bine si apoi adaugam ananasul.

Incepem sa pregatim tortul: insiropam piscoturi (cu siropul de ananas) si le punem un platou intr-o forma de tort. Adaugam un strat de crema de branza si ananas si continuam cu piscoturi. Ultimul strat va fi de crema de branza si ananas.

Pregatim crema de vanilie dupa instructiunile de la plic si ornam tortul dupa propria imaginatie. Eu am ales sa-i dau un aspect de valuri, din lipsa de timp. Am decorat cu feliute de anans si migdale prajite. Se pastreaza la frigider in momentul servirii.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort Elena 3416
retete culinare - Tort Elena 3417
retete culinare - Tort Elena 3418
retete culinare - Tort Elena 3419
retete culinare - Tort Elena 3420
retete culinare - Tort Elena 3421

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:22

placee

babi5 1

17.08.2013, 22:41

Bya Ralu 1

18.08.2013, 14:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S