Tort "fiert"

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 8006 vizualizari

 

Este un tort racoritor care nu necesita coacere,ci doar fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri de suc colorat in culori diferite.Nu conteaza foarte mult calitatea cat culoarea
  • gris
  • 2 budinci in functie de sucul cumparat,dar 2 de o culoare
  • 5-6 linguri de zahar pentru budinca,5-6 linguri pentru gris
  • 1/2 litru de frisca
  • fructe si ornamente dupa cum doriti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "fiert":

Blatul

un litru de suc colorat(eu am folosit galben)  il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare.

Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul fiert,dai la racit.

Int-un alt litru de suc de culoare diferita de primul(eu am folosit rosu) fierbi 2 budinci in ton cu culoarea sucului,pe care o pui peste grisul fiert.Are aspect de jeleu

Dai la racit.

Cand e rece,rece,bati 1/2 litru de frisca pe care o pui deasupra si cu care de asemenea imbraci tortul.

Deasupra ce vrei,ornamente,bombonele,fructe proaspete sau confiate...

Este foarte racoritor,

TIPS-URI

1

combina culorile dupa cum iti place:galben-rosu

2

verde-galben

3

verde-rosu

4

negru-rosu....etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "fiert"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 16:35

se poate folosi orice fel de suc.Cu cele proaspat stoarse e mult mai bun,dar grija...trebuie consumat ,dar nici o grija...cand dati de gust sigur nu mai ramane

elena1988 1

08.02.2011, 10:26

CretuValentina 1

16.06.2019, 12:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "Tutti Frutti"