Tort inimioara

de Dnelutza in Torturi, 19 Feb 2010 | 4885 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

19.02.2010, 22:08

rivka 1

19.02.2010, 22:19

ce frumos e!!!!

in ce fel arata..."sectiunea" oooo esti profi danelutaaa

Teo 1

19.02.2010, 22:20

de la dantela , la inimioara ,totul de nota 10!

Oana 1

19.02.2010, 22:41

Superb!

ela 1

20.02.2010, 00:12

superb

silvi0ara 1

20.02.2010, 09:56

Minunat.

Bunica 1

20.02.2010, 09:58

Frumooooos si gustos ! Cuscrele fac dulciuri minunate ! Ce sa spun ? Cine se aseamana se aduna !

Dnelutza 1

20.02.2010, 11:01

Multumesc cuscra

Rivka, multumesc ! sint incepatoare in ale torturilor , a se citi torturi, ca altfel iese altceva

Multumesc, Teo !

Multumesc, Oana !

Multumesc, Ela !

Multumesc, Silvioara ! Imi place ca te-ai prezentat cu furculita si cutitul

Bunica, multumesc

Rocsi 1

20.02.2010, 11:11

frumos

Bunica 1

20.02.2010, 16:19

Esti incepatoare ? Te specializezi, nicio frica, important este sa persisti

Dnelutza 1

20.02.2010, 19:42

Multumesc, Rocsi

Dnelutza 1

20.02.2010, 19:43

Bunica, pai cu asa o cuscra, musai sa ma specializez, altfel ma ascund dupa perdele

Miha 1

22.02.2010, 16:21

Cre ca la vara ai sa-mi faci tu tort cand vii, la cat ai sa te specializezi.

Dnelutza 1

22.02.2010, 16:49

Dar eu vin doar sa maninc, ca-s in vacanta

Dana_Retetegg 1

07.05.2011, 21:07

superb

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:55

frumos,imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat