Tort "Lapte de pasare"

de anisoara in Torturi, 14 Feb 2010 | 11871 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

14.02.2010, 21:50

si de aici vreau desertul...

Teo 1

14.02.2010, 22:19

si astazi esti la inaltime, Anisoara!esti ca o enciclopedie plina de curiozitati; curaj ,si mergi mai departe ;esti puternica te simt ,fara sa te cunosc!

jolygina 1

19.02.2010, 10:55

excelent cred ca o sa incerc si eu

anisoara 1

20.02.2010, 18:20

Cu placere fetelor. Sper sa-ti reuseasca torta.

susu 1

22.02.2010, 19:45

Foarte frumos decorat. Chiar mi-a fost util. De mult vreau sa fac aschii si rulouri de ciocolata

susu 1

22.02.2010, 19:47

cu ce pot inlocui fundul de plastic? merge si cel de lemn?

anisoara 1

22.02.2010, 20:38

Susu fundul de plastic se poate inlocui cu cel de bambuc. Lemnul este periculos de folosit , ca nu ai nici o garantie, ca nu va nimeri nici o aschie de lemn in ciocolata, tu doar nu vezi ce razi dedesubt. Alta metoda, ungi direct pe masa de la bucatarie cu pensula ciocolata si o lasi sa se usuce bune. Doar acum toate bucatariile sunt de plastic . Poti sa ungi pe masa un rind de ciocolata neagra un rind alba ,s.a.m.d. Si vei primi un efect foarte frumos la rulouri.

Syulkila 1

13.04.2010, 11:37

nadina73 1

24.05.2010, 23:43

cred ca te trec cu totu la favorite super 5 furcu mari de tot

simona_tatiana24 1

28.01.2012, 19:30

arata super.... pupicii

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:22

stiam doar de lapte de pasare nu si de tort lapte de pasare

-Marius- 1

09.12.2018, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere,neornat