Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

de boscodina in Torturi, 2 Oct 2009 | 36258 vizualizari

COMENTARII (111)

klausenburger_adica Lacrima 1

16.10.2009, 14:55

Nu te mai gandi Miha... oricum esti castigatoarea! si ai castigat pe regulile concursului asa cum au fost facute. deci n-ai de ce sa te simti tu prost. si discutiile nu sunt ceva negativ. sunt negative doar daca se ajunge la atacuri aiurea si se vorbeste nu la fapta, ci la persoana...

boscodina 1

06.01.2010, 11:43

frisca lichida pe care eu o folosesc e neutra asa ca trebuie adaugat zahar , am pus vreo 4 linguri de zahar. scuze ca raspund dupa secole.

boscodina 1

06.01.2010, 11:49

salut,
de o perioada incerc sa va trimit email la adresa de contact,ba spune ca e prea plin emailul, ba ca se retrimite,ba ca nu merge. per total, nu a ajuns. nu stiu daca e alt mod de a lua legatura cu voi ,asta mi se pare cel simplu pentru mine.
am vazut ca noua fata a blogului implica printre altele ca acel catalog de bloguri sa prezinte si o arhiva, postarile de pe blog in ordine cronologica. Cu parere de rau dar acest lucru nu mi se potriveste . V-as ruga sa remediati cat mai repede problema in ceea ce ma priveste chiar si daca asta implica stergerea linkului blogului meu din catalog sau chiar a contului. Va multumesc anticipat! o zi buna!

iSyc 1

06.01.2010, 12:17

done

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 12:11

f bun

jolygina 1

20.08.2012, 19:13

place

ralu_river 1

01.11.2012, 12:29

cred ca e delicios ! o sa-l fac si eu

cati 1

23.12.2012, 16:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti