Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tort ornat cu ciocolata rasa si mandarine ...
Se bat spuma albusurile cu zaharul + se ad. Galbenusurile si se bat bine + nuca cu faina si pesmetul. Se coace la foc moderat.
Ouale se amesteca cu zaharul si se fierb in bain-marie pana se ingroasa. Se adauga imediat cacao si se ameste cat san u faca cocoloase adaugand si jum. pach. unt.
Se raceste si se adauga romul si restul de unt frecand cu mixerul pana se lichefiaza.
ASAMBLARE
Blatul racit se taie in 3 si se siropeaza cu sirop rece ( apa si zahar dupa gust fierte la care se adauga coaja portocala si suc de la jum. lamaie si multa esenta de rom 2-3 fiole)
- Crema se intande intre blaturi si se imbraca intregul tort. Se orneaza cu nuca coapta la cuptor si zdrobita nu macinata , facuta eventual cranz in zahar caramel sau se poate orna cu frisca si fructe.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult