Tort Mississippi

de andreea123 in Torturi, 19 Dec 2011 | 5515 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:48

Interesant , l-as prepara si eu

diaconta 1

19.12.2011, 15:56

Mmmmmm cu siguranta-i bun

Lau 1

19.12.2011, 17:08

fain si bun

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 17:10

buuuuun

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:09

Foarte interesanta crema! Malaiul folosit este acela obisnuit grisat sau faina foarte fina de porumb?

Rocsi 1

19.12.2011, 20:32

ce minunatie de desert!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

19.12.2011, 21:43

Delicioasa, langa o aburinda

- Andreea - 1

19.12.2011, 21:55

as dori si eu o portie...daca mai este...

RuxyRux 1

19.12.2011, 22:01

Superb...am pus reteta la favo...am fost tentata sa il fac astazi...insa ...ii va veni randul! eu am sa inlocuiesc insa malaiul cu faina...sper ca nu e bai

gaby_duceag 1

19.12.2011, 22:03

wow!!!!!

mirela0911 1

19.12.2011, 22:07

ce deliciu

mamaieelena 1

19.12.2011, 23:08

mmm ce bunatate de tort

MotanLaOale 1

20.12.2011, 09:10

bun bun

andreea123 1

20.12.2011, 17:02

RuxyRux, nu e bai daca inlocuiesti malaiul cu faina, eu am scris malai deoarece asa e in reteta, cu faina mai grisata

kamy 1

22.12.2011, 00:42

interesant...malai in crema nu am auzit curiozitatea fiind mare,sigur o sa-l fac

ileana_ana 1

29.12.2014, 17:57

cat timp se coace bezeaua si la ce temperatura ??

abstract01 1

19.10.2020, 22:58

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Floricele pentru mama