Tort Mos Craciun

de Ubulika in Dulciuri, 27 Ian 2013 | 848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/4 pachet de unt
  • 50 zahar pudra
  • 3 linguri lapte praf
  • cocos
  • pasta de zahar pt decor
  • jeleu rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mos Craciun:

Se bat ouale cu zaharul,lamaia si faina.Punem compozitia in tava si dam la cuptor pt 10/15 minute.Cand e gata o lasam la racit.

Facem crema:Frecam untul cu zaharul praf pana il facem spuma,punem si laptele praf.Taiem tortul in doua usor si il umplem cu crema.

Il decoram cu cocos ,pasta de zahar si jeleu.

 

 

COMENTARII (7)

Lau

Lau 1

27.01.2013, 17:39

Ubulika

Ubulika 1

27.01.2013, 18:22

Rocsi

Rocsi 1

27.01.2013, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!