Tort pentru mama

de MIUTA in Torturi, 29 Iun 2011 | 9670 vizualizari

 

Tortul l-am facut pentru scumpa mea mama.L-am dus de ziua ei si l-am servit impreuna cu intrega familie dupa ce am servit o masa copioasa facuta de mamica mea draga.
La multi ani mama!!!

 

INGREDIENTE

  • foi de tort de vanilie(din comert)
  • 2 budinci de ciocolata
  • 300 g unt
  • 800 ml lapte
  • o esenta de rom
  • 10 linguri zahar pudra
  • 200 ml frisca
  • 50 ml sirop de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru mama:

Eu am avut foi de tort din comert.Asa ca am inceput sa fac crema.

Am pus 600 ml lapte la fiert.Am amestecat budinca cu zaharul pudra si 200 ml lapte.

Am turnat budinca peste laptele care fierbea si am amestecat bine sa nu faca cocoloase.

Am lasat sa fiarba pana s-a ingrosat budinca si am dat-o la rece.

Am amestecat bine untul pana devine spuma.

Cand budinca sa racit am amestecat-o cu untul si esenta de rom.

Am insiropat foile cu sirop de visine combinat cu apa.

Am impartit crema in doua si am umplut tortul.

Am mixat frisca si am ornat tortul cu ea.

A fost un tort simplu de facut dar foarte gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru mama" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort etajat cu crema de mascarpone si frisca