Tort pentru parintii mei

de alinutzika in Torturi, 22 Noi 2011 | 5866 vizualizari

 

Au implinit 32 de ani de la casatoria lor, asa ca, m-am gandit sa le fac un tort simplu, rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 iaurt mare de capsuni
  • 2 foite gelatina
  • 2 pliculete  tort gelee(pt ornat)
  • 1 compot mare de cirese(sau alte fructe)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru parintii mei:

Intr-o tava ale carei margini se pot scoate se asaza un rand de piscoturi, care se insiropeaza cu compot.

Se bate frisca si apoi se amesteca cu iaurtul. Se prepara gelatina dupa instructiunile de pe plic si se amesteca cu frisca si iaurtul. Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi. Se pune iar un rand de piscoturi insiropate si apoi restul de compozitie.

Se da la rece (la frigider) pentru cateva ore - recomandat de seara pana dimineata.Restul de compot se pune la rece , caci mai avem nevoie la ornarea tortului.

Rece, se scot marginile tavii si se orneaza tortul cu ciresele din compot. si se prepara pliculetul de tort gelee cu restul de zeama de la compot. Se toarna rapid peste toata "fata" tortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru parintii mei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mirela0911 1

23.11.2011, 21:22

La multi ani inainte parintilor tai! delicios tort

MIUTA 1

24.11.2011, 23:30

La multi ani fericiti parintilor tai!!!

alinutzika 1

26.11.2011, 22:58

multumesc.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca de cocos