Tort pentru sora mea

de Lau in Torturi, 11 Apr 2011 | 3660 vizualizari

 

nu va uitati la decor nu am avut timp,acest tort l-am facut pentru sora mea care astazi implineste anii

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 8 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 2 lingur icacao
  • 1 praf de copt
  • Crema
  • 1 iaurt mare de cirese
  • 400 ml frisca
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • 1 ciocolata cu lapte
  • Decor
  • frisca
  • creioane pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru sora mea:

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apa, uleiul si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Albusurile se bat spuma tare cu un varf de sare, faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa. Peste compozitia de galbenusuri se adauga faina si albusurile batute spuma. Blatul se coace pana trece testul cu scobitoarea.

Crema-se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra, apoi frisca separat. Pregatim gelatina conform instructiunilor, dupa care adaugam peste iaurt si dam la frigider 5 minute. Dupa ce a inceput sa se intareasca adaugam frisca.

Dupa ce s-a racit blatul, il taiem in 2 si il insiropam. Adaugam crema,ciocolata topita asezam a 2 foaie si decoram dupa plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru sora mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

12.04.2011, 10:03

gaby multumesc pentru urari

adry88 1

31.05.2011, 21:36

tare bun

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:43

super fain dak ai facut ceva asa frumos de ziua surorii tale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ultimate chocolate cake