Tort 'Pisica'

de Dana_Retetegg in Torturi, 7 Ian 2012 | 1964 vizualizari

 

Pentru cei 2 sarbatoriti ai mei (mama si iubi) si pentru toti bucatarasii care se sarbatoresc astazi!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort
  • sirop (apa, zahar, esenta de portocale)
  • frisca
  • mandarine
  • cacao, zahar vanilat bourbon
  • 2 picaturi colorant albastru
  • decoratiuni de cioco
  • 1 lime
  • un sablon pisica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort 'Pisica':

Blatul de tort taiat in 3 felii de orizontala l-am insiropat si l-am umplut pe 2 straturi cu frisca si felii de mandarina.

Deasupra l-am imbracat in frisca, cu ajutorul sablonului am pudrat cacao si am realizat pisica.

I-am facut ochii din frisca si colorant albastru.

Mustatile cu zahar bourbon.

Pe margine am pus decoratiuni de cioco si felii de lime.

 

COMENTARII (31)

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 14:31

Multumesc mult Mena

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 13:06

ce fain e

Dana_Retetegg 1

16.02.2012, 21:18

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D