Tort rapid cu 2 budinci

de rivka in Torturi, 9 Mar 2010 | 6337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chec simplu de cca 800 grame(cu vanilie si migdale)
  • 1 plic de budinca de ciocolata cu alune
  • 1 plic de budinca cu vanilie si migdale
  • 1 cana grane pentru copii pentru dizolvat in lapte
  • 1 litru lapte
  • folie de bucatarie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu 2 budinci:

Checul (eu l-am cumparat din supermarket direct facut) se taie felii subtiri si se cladeste primul strat in tava de tort in care s-a pus folie alimentara, se aplatiseaza bine cu mana.

Se pregatesc budincile pe foc cu lapte dupa instrictiunile de pe plic, se lasa sa se potoleasca.

Se toarne budinca de ciocolata peste primul strat de chec.Se aduga apoi jumatate din cana de grane pentru amestec cu lapte pt copii, si apoi cu mana se zdrobeste chec uniform formandu-se un start.

Deasupra se toarna si budinca de vanilie.

Se repeta stratul de grane si restul de chec ramas drobit cu mana (faramitat) apoi se aplattizeaza bine cu mana.

Se acopera cu folie alimentara, se aseaza deasupra o farfurie mai grea si se da la rece.Eu l-am scos afara pe frig e gata rece de taiat in cca 1 ora.

Se desface folia se rastoarna de 2 ori, se taie in bucati mari se presara cu cacao granulata si se mananca cu lingurita.

Se pastreaza la rece.

 

RETETA IN IMAGINI

Tort rapid cu 2 budinci-0
Tort rapid cu 2 budinci-1
Tort rapid cu 2 budinci-2
Tort rapid cu 2 budinci-3

COMENTARII (11)

Ghinnni 1

10.03.2010, 16:53

aoleu cum arata..pacat ca sunt la serviciu si nu pot manca monitorul Super

Rocsi 1

11.03.2010, 14:26

am vazut k intrebai pana knd tine postul dak nu te superi iti pot raspunde eu...tine pana la pasti.in prima zi de pasti se poate mank de frupt..

Alexandra Elena 1

01.08.2013, 19:54

tare bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04