Tort rapid cu budinca, mandarine si banane

de aghylera in Torturi, 13 Dec 2014 | 4446 vizualizari

 

Daca aveti putin timp la dispozitie si doriti sa preparati un tort va recomand aceasta metoda.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort cacao
  • 2 budinci la pahar 200g (simple sau cu frisca): una vanile si una cacao
  • 1 conserva compot mandarine
  • 3 banane
  • pentru ornat: budinca sau frisca lichida 200ml ori folositi frisca de deasupra budincilor (pe care o luati anterior cu o lingura si o pastrati intr-un recipient pana la sfarsit)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu budinca, mandarine si banane:

Prima foaie de blat: -se insiropeaza cu sucul din conserva de mandarine

Se adauga budinca de vanilie

Punem bananele (taiate felii) si feliutele de mandarine

Suprapunem a 2-a foaie de blat: repetam pasii de la prima foaie insa cu budinca de cacao

Adaugam a 3-a foaie: -insiropam                                                       

Intindem fisca/budinca/mixt

Optional ornam cu fructe/ ciocolata rasa

TIPS-URI

1

blatul il insiropez cu seringa (de la farmacie) ca sa merga mai repede, curat si ghidat (ca sa nu fie prea insiropat sau uscat)

2

folositi ce fructe doriti

3

in loc de frisca se poate folosi tot budinca sau ambele

4

iese garantat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu budinca, mandarine si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

14.12.2014, 16:21

Panacris 1

14.12.2014, 18:23

Sigur iese garantat! Darrrr din partea mea, fără supărare

aghylera 1

14.12.2014, 21:50

In descriere am mentionat ca este o metoda, nu am pretentia de reteta.
Sunt destule persoane care apeleaza la acest gen de metoda din diferite motive:
-timp
-lipsa experientei culinare
-doresc sa realizeze un preparat sigur ca sa elimine riscul esecului si implicit a pierderii de timp, bani si nervi.
Cu siguranta acest mod de a prepara un tort nu vizeaza persoanele pasionate si experimentate ca dvs.
Pentru oricine este un inceput in orice domeniu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de pere - 150