Tort Rusesc

de silvi0ara in Torturi, 1 Noi 2010 | 9523 vizualizari

COMENTARII (25)

Anamaria7 1

01.11.2010, 11:02

IMI PLACEEE! mai ales ca nu pare deloc "uscat", ci crreeemoooosss

La Ancuta 1

01.11.2010, 11:06

ce bine arata

Rocsi 1

01.11.2010, 11:20

o nebunie

silvi0ara 1

01.11.2010, 11:30

Anamaria,chiar este cremos si bun.

silvi0ara 1

01.11.2010, 11:32

postavaru ,nu prea e reusit decorul,dar gustul este minunat.

silvi0ara 1

01.11.2010, 11:32

rocsi_1612,

giuliana 1

01.11.2010, 11:38

mihaelar63 1

01.11.2010, 11:42

sa stii ca eu pap si fara decor

silvi0ara 1

01.11.2010, 11:46

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 12:03

l-ai facut pentru sambata ce a trecut?.................sa inteleg ca nu mai ai?........sau mie mi-ai pus deoparte?.............................

silvi0ara 1

01.11.2010, 12:11

Nu mai am ca la-m facut pentru pertecerea fetei.Dar pentru tine fac altul.

Miha 1

01.11.2010, 12:12

Faina reteta!

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 12:19

stiam eu ca nu ma lasi la greu silvioara............................

diana_k 1

01.11.2010, 12:20

ce reteta buna ! crema aia e foarte delicioasa

nadina73 1

01.11.2010, 12:21

super arata tare bine ,dupa o pulpita de rata merge o feliuta de tort5f

lia maria 1

01.11.2010, 12:24

ce bine aratatrebue sa fie tare gustos

silvi0ara 1

01.11.2010, 12:54

Asa este fetelor,o sa mai fac dupa manualul asta retete.

maria_claudia 1

01.11.2010, 13:48

superb

silvi0ara 1

01.11.2010, 14:01

Maria_claudia,mersi.

ionix 1

01.11.2010, 17:24

foarte misto

silvi0ara 1

01.11.2010, 18:41

Ionix,

lacrimioara 1

01.11.2010, 21:06

felicitari

mena29 1

02.11.2010, 10:10

o feliuta mica se poate?

silvi0ara 1

02.11.2010, 17:31

Sigur Mena.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Milka