Tort 'senzational'

de Poliana in Torturi, 2 Apr 2013 | 24658 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

02.04.2013, 12:24

Eeeeei la asta chiar am poftit o vreme
Felicitari inca o data senzationalo

kukibella 1

02.04.2013, 12:25

felicitari

MotanLaOale 1

02.04.2013, 12:30

Poliana 1

02.04.2013, 12:33

Multumesc, multumesc, incep sa rosesc de la atatea felicitari )

laura_n 1

02.04.2013, 12:35

felicitari inca o data!

Dea_Dea 1

02.04.2013, 12:51

ce bine arata!! Felicitari !!!

Miha 1

02.04.2013, 12:54

Da' ce? Aveai nevoie de caciulile alea ca sa stii ca esti senzationala?

ela 1

02.04.2013, 12:59

preparatele tale erau oricum senzationale,salivez mereu la ele

Poliana 1

02.04.2013, 13:03

Laura, Dea

Poliana 1

02.04.2013, 13:04

Miha )) Cu cat mai multe caciuli cu atat mai bine, daca vine iar frigul?

Poliana 1

02.04.2013, 13:04

Multumesc mult Ela

alba_zori 1

02.04.2013, 13:04

senzational de delicios tort

portiadelumina 1

02.04.2013, 13:14

Ce pot să zic, nu e pentru mine sigur, eu sunt cu urzicile. Super!

Anett 1

02.04.2013, 13:41

foarte bine arata!

angyb 1

02.04.2013, 13:46

senzational tort
felicitari

RuxyRux 1

02.04.2013, 15:30

Chiar senzational...superb! Felicitari si... La multi Ani pentru ocazia deosebita!

CookieMonster 1

02.04.2013, 15:43

A iesit foarte bun si vin sa ma infrupt si eu. Imi place mult reteta

Lau 1

02.04.2013, 17:17

ce bine arata

Zamfira 1

02.04.2013, 19:58

Rocsi 1

02.04.2013, 21:16

Felicitari pentru ca ai ajuns bucataras senzational.Tortul este super delicios

Alina26 1

03.04.2013, 11:59


superb!!!!

ionela2682 1

03.04.2013, 12:11

ce super arata!!!!

MonaMimi 1

03.04.2013, 12:54

minunat arata

Alinutza80 1

03.04.2013, 16:28

frumos!

Merisor 1

03.04.2013, 17:24

Adica daca nu deveneai senzationala nu ne aduceai tort senzational?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita