Tort Snickers

de Flori82 in Torturi, 3 Mar 2013 | 4442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 8 oua (doar albusurile)
  • 300 g zahar
  • 4 lg faina
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
  • 400 g miez de nuca
  • Crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 1 ciocolata neagra cu 45% cacao
  • 4 lg lapte dulce
  • 1 pachet unt 65%- 82% grasime
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Snickers:

Blat

Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila, cu hartie de copt.

Crema

Se mixeaza galbenusurile, oul si zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care se pune la bain marin, cand devine cremoasa se adauga laptele, cacao, ciocolata bucati si untul. Se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Blatul este de preferat sa fie facut cu o zi inainte pentru a se taia bine.

2

Se orneaza la aprecirea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Snickers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata si rom