Tort Snickers

de jolygina in Torturi, 10 Sep 2014 | 5129 vizualizari

 

o bomba caloric asa cum imi place mie sa-i spun ,e o reteta pentru ocazii mai speciale

 

INGREDIENTE

Blat
  • 9 albusuri
  • 300g nuca
  • 300g zahar
  • 5 linguri faina
  • un praf de copt
  • caramel
  • 8 linguri zahar pentru caramelizat
  • 300g alune de padure
  • 9 galbenusuri
  • 250g unt sau margarina prajituri
  • 7 linguri zahar
  • o lingurita esenta vanilie
Pentru ornat
  • 200g ciocolata neagra
  • 50g ciocolata alba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Snickers:

Pregatim mai intai blatul astfel-batem albusurile spuma dupa care adaugam zaharul treptat ,nuca si faina cu praful de copt.

Punem blatul la cuptor timp de 30-45 min.

Intre timp pregatim caramelul astfel -topim cele 8 linguri de zahar fara a se arde, apoi punem peste ele margarina dar nu inainte de a lua oala de pe foc ,cand margarina s-a incorporat bine adaugam esenta de vanilie si alunele taiate la cutit mai mari sau mai mici cum doreste fiecare.

Eu am folosit o forma rotunda pentru a modela tortul mai bine ,asezam caramelul peste blatul de tort racit apoi punem totul la frigider iar cand s-a racit topim ciocolata neagra si o punem peste caramel o nivelam bine si punem iar tortul la frigider

La sfarsit taiem ciocolata alba cu cutitul foarte subtire si o punem peste tort .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Snickers" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

11.09.2014, 23:39

te rog

Valclaudia 1

12.09.2014, 06:16

mamaieelena 1

15.09.2014, 10:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rasturnat cu mere