Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 31 Dec 2011 | 3136 vizualizari

 

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

 

INGREDIENTE

  •         1 pachet mare piscoturi
  •         250 g marscapone
  •         500 ml frisca
  •         5 galbenusuri
  •         1 pahar de zahar
  •         3 pliculete zahar vanilat
  •         1 borcan piersici in compot

    pentru grilaje:

  •         ciocolata amaruie


Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012:

 
Pregatim crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa care punem crema de galbenusuri peste. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile cubulete mici si lepunem la scurs intr-o strecuratoare. Imbracam o tava cu peretii detasabili cu folie alimentara, punem un strat de crema, dupa care vom pune pe marginea tavii piscoturi, peste crema punem piersicile taiate cubulete, apoi un strat de piscoturi date prin zeama de la compot, inca un strat de crema si piersici, si un ultim strat de piscoturi, care va veni acoperit cu inca un strat de crema si piersici.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-0
Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-1
Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-2
Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-3
Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-4
Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012-5

COMENTARII (32)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

03.01.2012, 09:47

La multi ani!!!!

Lau

Lau 1

03.01.2012, 14:32

la multi ani

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2012, 16:36

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!