Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata

de patrick_2010 in Torturi, 4 Feb 2013 | 9050 vizualizari

 

tortul dorit de baietelul meu : TREN
a comnandat si am executat:D

 

INGREDIENTE

  • 26 oua
  • 4 pachete margarina Rama
  • faina
  • zahar
  • 1 ciocolata lapte
  • lapte
  • frisca
  • zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata:

Blat:

Se fac 2 pandispane din 10 oua fiecare: 10 albusuri se bat spuma tare, apoi se adauga pe rand 10 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga galbenusurile, se mai bate putin, apoi se adauga cele 10 linguri de faina amestecand usor cu o spatula sau o lingura de lemn. Se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina). Pandispanele se taie in jumatate, se unge unul cu crema de vanilie si celalat cu crema de ciocolata. Dupa ce am pus "capacele" de pandispan se imparte in 3 dreptunghiuri ambele pandispane, pentru a forma trenul.

Crema vanilie:

3 oua intregi+250gr zahar+1vanilie+1-2 linguri lapte se fierb pana se ingoarsa. Cand s-a racit se adauga 2 pachete margarina Rama. Se amesteca bine.

Crema de ciocolata:

3 oua intregi+50gr cacao+250gr zahar+1 ciocolata intreaga de lapte- se fierb pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca cu 2 pachete de margarina Rama

Se orneaza cu frisca. Rotiile se fac din biscuiti rotunzi de ciocolata :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Excelent