Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata

de patrick_2010 in Torturi, 4 Feb 2013 | 4147 vizualizari

 

tortul dorit de baietelul meu : TREN
a comnandat si am executat:D

 

INGREDIENTE

  • 26 oua
  • 4 pachete margarina Rama
  • faina
  • zahar
  • 1 ciocolata lapte
  • lapte
  • frisca
  • zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata:

Blat:

Se fac 2 pandispane din 10 oua fiecare: 10 albusuri se bat spuma tare, apoi se adauga pe rand 10 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga galbenusurile, se mai bate putin, apoi se adauga cele 10 linguri de faina amestecand usor cu o spatula sau o lingura de lemn. Se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina). Pandispanele se taie in jumatate, se unge unul cu crema de vanilie si celalat cu crema de ciocolata. Dupa ce am pus "capacele" de pandispan se imparte in 3 dreptunghiuri ambele pandispane, pentru a forma trenul.

Crema vanilie:

3 oua intregi+250gr zahar+1vanilie+1-2 linguri lapte se fierb pana se ingoarsa. Cand s-a racit se adauga 2 pachete margarina Rama. Se amesteca bine.

Crema de ciocolata:

3 oua intregi+50gr cacao+250gr zahar+1 ciocolata intreaga de lapte- se fierb pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca cu 2 pachete de margarina Rama

Se orneaza cu frisca. Rotiile se fac din biscuiti rotunzi de ciocolata :D

 

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

04.02.2013, 16:53

frumos

Lau 1

04.02.2013, 17:30

fain

merisor 1

04.02.2013, 17:38

ce frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55