Tortelini cu branza si sos pesto

de cristeena20 in Paste, 28 Iun 2016 | 627 vizualizari

 

Cand nu aveti mult timp sa gatiti si daca va plac pastele -iata aici reteta ideala de paste, cu o aroma parfumata de busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de tortellini cu branza
  • o mana busuioc proaspat
  • ulei de masline (cca 1/4 pahar)
  • 1 catel unsturoi
  • muguri de pin
  • parmezan ras
  • foarte putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelini cu branza si sos pesto:

-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem. 

- In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de busuioc, uleiul de masline, samburii de pin, putina sare, piper alb, usturoi, parmezan ras-toate cantitati mici , dupa gustul fiecaruia. Mixam cu blenderul vertical. 

- Turnam sosul peste pastele fierbinti si servim cu parmezan ras deasupra. (niciodata parmezanul nu e prea mult la paste).

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448941
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448942
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448943
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448944
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448945
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448946
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448947
retete culinare - Tortelini cu branza si sos pesto 448948

COMENTARII (5)

noiinbucatarie 1

28.06.2016, 20:29

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:06

ancutsa 1

17.07.2016, 17:10

Immmm, tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21