Tortellini

de deyzy93 in Tortellini, 7 Iun 2013 | 8201 vizualizari

 

nu dureaza mult si este delicios

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe
  • ulei
  • sare
  • 500 gr tortellini
  • unt
  • smantana
  • sunca taiata fasi subtiri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini:

In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.

Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa fiarba.

Ne intoarcem iar la ceapa. Dupa ce s-a calit ceapa si s-a macerat adaugati untul (nu exista un gramaj depinde de voi cat de aromata vreti ceapa), eu am optat la 150 gr unt.  Dupa ce s-a topit adaugati sunca si lasati-le sa se caleasca putin impreuna.

In tot acest timp cu siguranta sunt si pastele gata. Le strecurati si le puneti peste compozitia de ceapa, unt si sunca. Amestecati continu pentru a nu se prinde. Dupa ce ati amestecat bine adaugati si smantana, cam 200 de grame, (puteti pune si mai putina sau chiar mai multa) si amestecati .

Stingeti focul si este gata de servit.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina