Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
nu dureaza mult si este delicios
In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.
Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa fiarba.
Ne intoarcem iar la ceapa. Dupa ce s-a calit ceapa si s-a macerat adaugati untul (nu exista un gramaj depinde de voi cat de aromata vreti ceapa), eu am optat la 150 gr unt. Dupa ce s-a topit adaugati sunca si lasati-le sa se caleasca putin impreuna.
In tot acest timp cu siguranta sunt si pastele gata. Le strecurati si le puneti peste compozitia de ceapa, unt si sunca. Amestecati continu pentru a nu se prinde. Dupa ce ati amestecat bine adaugati si smantana, cam 200 de grame, (puteti pune si mai putina sau chiar mai multa) si amestecati .
Stingeti focul si este gata de servit.
POFTA BUNA!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult