Tortellini

de deyzy93 in Tortellini, 7 Iun 2013 | 5883 vizualizari

 

nu dureaza mult si este delicios

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe
  • ulei
  • sare
  • 500 gr tortellini
  • unt
  • smantana
  • sunca taiata fasi subtiri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini:

In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.

Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa fiarba.

Ne intoarcem iar la ceapa. Dupa ce s-a calit ceapa si s-a macerat adaugati untul (nu exista un gramaj depinde de voi cat de aromata vreti ceapa), eu am optat la 150 gr unt.  Dupa ce s-a topit adaugati sunca si lasati-le sa se caleasca putin impreuna.

In tot acest timp cu siguranta sunt si pastele gata. Le strecurati si le puneti peste compozitia de ceapa, unt si sunca. Amestecati continu pentru a nu se prinde. Dupa ce ati amestecat bine adaugati si smantana, cam 200 de grame, (puteti pune si mai putina sau chiar mai multa) si amestecati .

Stingeti focul si este gata de servit.

POFTA BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

Tortellini-0
Tortellini-1
Tortellini-2
Tortellini-3

COMENTARII (9)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

07.06.2013, 12:42

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:44

babi5

babi5 1

13.08.2013, 09:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01