Tortellini cu ricotta si spanac

de RuxyRux in Tortellini, 7 Oct 2015 | 5546 vizualizari

 

Ce faci cand ti se face foame? Gatesti rapid zic eu :)))) in functie de pofta desigur!
Va recomand din toata inima aceasta reteta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini cu ricotta si spanac
  • 5 linguri smantana
  • 3 pumni de spanac( eu am pus baby)
  • 5 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline extravirgin
  • o lingurita zeama de lamaie
  • piper alb
  • sare roz himalayana( sau de mare)
  • 2 oua
  • o canita de parmezan
  • o cana de cascaval razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ricotta si spanac:

Am fiert tortellini in zece minute , sau asa cum scrie pe produs. Am scurs apa ramasa intr-un vas( am obtinut trei sferturi de cana).

Smantana am amestecat-o cu galbenusurile, un praf de sare si cu un praf de piper alb.

Spanacul si usturoiul le-am tocat si le-am calit inabusit in 5 linguri ulei de masline, apoi am adaugat smantana, zeama de lamaie si apa oprita de la paste. Am lasat sa se lege sosul si sa scada putin, acum este cazul sa potrivim gustul de sare, piper.

Am pus totul intr-o tava de cuptor, am presarat parmezanul si apoi cascavalul razuit.

La cuptorul incins la 200 de grade am tinut compozitia pana s-a rumenit cascavalul frumos.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:05

Multumesc Byuta!

mihaelar63 1

09.10.2015, 23:07

La asa ceva nu rezist

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:40

Nici eu Mihaela ...Imbratisari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunca si sos picant