Tortellini cu sos de iaurt si sunca

de Sidy in Tortellini, 18 Ian 2011 | 6645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellini
  • 100 g cascaval
  • 200 g sunculita
  • 300 g iaurt degresat
  • 1 lingurita smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper  granule
  • usturoi(facultativ)  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de iaurt si sunca:

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).

Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras.

Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin ( nu dati in clocot ca se taie ca si maioneza) Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Tortellini cu sos de iaurt si sunca-0
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-1
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-2
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-3
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-4
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-5
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-6
Tortellini cu sos de iaurt si sunca-7

COMENTARII (8)

LUK 1

18.01.2011, 20:12

imi plac

Rux 1

18.01.2011, 21:12

Ohooo ce bunatate Sidy

MIUTA 1

18.01.2011, 22:01

Wauuu,imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04